Nieuw? Lees dit dan eerst!!
Gebruikersavatar
Door SDeath
#8
 1. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die ze geven en de gebruikersnaam die ze kiezen.
  Je hoeft je niet onder je eigen naam te registreren. Dit is een openbaar forum waar iedereen zich kan registreren, dus iedereen kan de berichten en andere informatie lezen. Het is ook mogelijk dat berichten vindbaar worden met zoekmachines.
 2. Per persoon mag er één account worden gemaakt.
  Een eenmaal aangemaakt hoofdaccount kan niet worden verwijderd.
 3. Leden moeten berichten plaatsen op een manier die respectvol is voor andere forumgebruikers. Grof taalgebruik tegen andere leden wordt niet getolereerd en zal leiden tot een waarschuwing.
 4. Leden dienen zich niet als moderators te gedragen. Als leden iets opmerken dat in strijd is met ons reglement, dan zijn ze welkom om de moderators hierop te attenderen. Gebruik hiervoor de knop "Rapporteren aan moderator". Ga niet zelf op dergelijke berichten reageren. Leden die zich gedragen als moderators kunnen een waarschuwing krijgen.
 5. Berichten moeten in een passend forum worden geplaatst. Lees de forumomschrijving voordat je een bericht plaatst.
 6. Leden moeten een passende, beschrijvende en inhoudelijke titel gebruiken bij het plaatsen van een nieuw onderwerp. Voorbeelden van slechte titels zijn: "Help!", "Was is dit?", “Vraagje”, etc.
 7. Bij het reageren moeten leden bij de inhoud van het onderwerp blijven of een nieuw onderwerp starten. Dit betekent niet dat je niet terloops wat off-topic opmerkingen kan plaatsen, maar zorg er voor dat het originele onderwerp niet helemaal verandert. Forumonderwerpen dwalen van nature soms af. Wanneer dat gebeurt, is het een goede gewoonte om een nieuw onderwerp aan te maken.
 8. Reclame wegens commerciële belangen is niet toegestaan in je berichten, bijlagen, onderschrift en avatar: niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's in de hoop hits te genereren. Neem contact op met de beheerder voor de mogelijkheden om reclame te maken op onze site.
 9. Het ongevraagd sturen van privéberichten (PM) aan leden (en dus ook aan moderators), wordt beschouwd als spammen. Wanneer dit herhaaldelijk wordt geconstateerd kan dat leiden tot het ontzeggen van de toegang tot het forum.
 10. Als je een ongepast privébericht (PM), of een e-mail die verstuurd is via dit forum, ontvangt, dan kan je de e-mail doorsturen naar het algemene e-mailadres. Wij zullen op ons beurt hier een onderzoek naar starten en maatregelen treffen om zulk lasterij tot een halt toe te roepen.
  BELANGRIJK: plaats zulke PM’s of e-mails nooit op het forum.
 11. De bepaling van wat beschouwd wordt als onfatsoenlijk, vulgair, ongepast of anderzins niet voldoen aan deze forumregels zoals beschreven in deze punten, is aan de moderators en niet de gebruikers.
 12. Gebruik altijd de Nederlandse taal als men een vraag stelt of als men reageert, reageer je in een andere taal zet er dan altijd de Nederlandse vertaling bij.
 13. Blijf geduldig, niet iedereen zit op het zelfde niveau en soms heeft men meer tijd nodig om iets te begrijpen.
 14. Iedereen die hier elkaar helpt zijn vrijwilligers die dit in hun vrije tijd doen, het kan dus soms even duren voordat er een reactie komt, blijf ook hierbij geduldig.
 15. Help elkaar waar mogelijk zodat niet alles van een paar personen afhangt.
 16. Stel jouw vraag op de juiste manier zodat we jou ook zo snel mogelijk kunnen helpen, hier staat hoe je jouw vraag het beste kan posten.

Теперь масса людей находят лучшим решением отдыха […]

Кредитоваться с одобрением стараются такие заемщик[…]

Наши комплексы базируются на сведениях наиболее мо[…]

China Elbow Brush manufacturers

SIZELENGTHOUT mmTHICKNESS mmBRUSH HEAD PARTHANDLEP[…]

Op zoek naar een Fibaro Shop?